Супер колите на милионери от Близкият изток в Лондон - Август 2014

неделя, 10 август 2014 г.


Милионери от Близкия Изток наводниха Лондон с блестящите си супер автомобили, веднага след мюсюлманския празник „Рамадан”. Десетки богати петролни магнати посещават столицата всяка година по време на лятната ваканция, наречена още "сезона".







 Най- екстравагантният автомобил за пътуване по време на "сезона" беше Mercedes G63 AMG със шест колела - огромен джип Седан на стойност 370 хиляди британски лири. Колата отдясно до него е Pagani Huayra (Пагани Уайра)  на стойност повече от 1 милион паунда, привличаща неудържимо вниманието на туристи и минувачи.


На този златен Range Rover «Mystere» са направени някои допълнителни подобрения от немската тунинг къща „Hamann” за 150 хиляди паунда. В допълнение към обичайният стилен дизайн са добавени по-големи брони и вентилационен люк на покрива, а също и черни ивици на златния фон. Колата със забележителният номер - "666"  е долетяла до Великобритания заедно със собственика си от Саудитска Арабия и паркирана в близост до ултра-луксозният хотел Уелсли (Hotel Wellesley) в Найтсбридж (Knightsbridge)


Bugatti Veyron и Rolls-Royce - получили талони за паркиране в Herrodsa - район Найтсбридж, Лондон.


Rolls-Royce 


Bugatti Veyrons и ...


Datsun 240 GL 1970 г.


 Богатите араби отсядат в най-добрите хотели и изпразват портфейлите си в най-скъпите магазини в Лондон, но същевременно създават проблеми ​​със своите уникални супер коли. Местните хора от района на богатите - Найтсбридж се оплакват, че гостите имат антисоциално поведение - форсират автомобилите и използват елитната зона като платформа за луксозни състезания.


Панда Морган Томас - консултант по въпросите на управлението казва: „След сравнително тихи три години в последните няколко дни в район Найтсбридж се завърнаха супер автомобилите. Те отново ще се носят по Слоун Стрийт до 3-4 часа през нощта. Ние наистина се надявахме, че са постигнали напредък в поведението си, но очевидно за местните хора предстои един безсънен август”.


Вълна от туристи, най-вече от Саудитска Арабия и Катар, пристигнаха в Лондон след края на мюсюлманския празник. Множество супер автомобили се наблюдават по паркингите и движещи се по улиците на Лондон. На снимката: Mercedes-AMG G36 в матирано жълт цвят до търговския център "Хародс".


Освен хората, недоволни от „сезона”, има и друга група хора, които обожават супер автомобилите и защитават шофьорите на уникалните возила. Присъствието на богаташите от арабските страни в Лондон дава шанс на на авто-любителите да направят снимки и заснемат видео на коли - бижута за милиони Британски лири.
 На снимката - Carparazzi


Rolls Royce на улицата в Западен Лондон

Източник: daypic.ru

1 коментар: