Ямаха MT-10 Naked R1 - на пазара 2016

неделя, 29 ноември 2015 г.


Японската компания „Ямаха”(Yamaha) представи на своите почитателите един от най - ефектните и мощни  мотоциклети в "съблечен" вариант. Такова чудовище би съблазнило всеки истински ценител. Те са решили да разкрият цялата мощ на поредния си състезателен мотор, фокусирайки се върху продукт, който да е и мощен и атрактивен.  На този модел цялата му мощ е изложена на показ. Отстранени са страничните панели. 




      Двигателят (MT-10 R1) отдава невероятното за мотоциклет с такова късо междуосие (1400 mm.) 170 к.с. Това е минимума, като се има предвид, че рамата на мотора е изработена от много лек алуминий (Deltabox), което гарантира феноменална маневреност на возилото.

     
       Подразбира се, че  става дума за високи скорости затова трябва да е преценено и обмислено как в този агрегат действат спирачките. В „Ямаха”са се погрижили да намалят спирачния път.  MT-10 е оборудван със система за сигурност (ABS) и 320 милиметрови плаващи дискове на предното колело и 220-милиметрови спирачни дискове отзад.



Напълно регулируемото окачване в съчетание с много високи технически характеристики прави този мотор възможно най-комфортен.

„MT-10 Naked R1” е снабден с  LCD панел, който предоставя цялата необходима информация по време на пътуването: скоростомер, датчик за гориво, километраж и т.н.



 Интересен факт е, че този мотоциклет има дори автопилот или по-точно казано , функция круиз - контрол между трансмисия и скорост от 50 км/ч. до 180км/ч.



Продажбата на този шедьовър ще започне през април  2016 година и ще струва около 15100 долара.
Източник: novate.ru

Няма коментари:

Публикуване на коментар