Средиземноморски стил в центъра на Малибу

петък, 11 декември 2015 г.


Малибу  свързаме с красиви плажове, горещо слънце, живописни гледки към океана, луксозни вили и тълпи знаменитости, сновящи по брега. Повечето от къщите са построени в популярния за Калифорния стил, зародил се  през 60-70 години на миналия век. Архитектурната фирма „Paul Brant Williger Architect” обаче се е  насочила към  различен от обичайният тип. Те решили да пренесат в Малибу средиземноморският чар и красота на Тоскана, изграждайки зашеметяваща вила в необичаен за района средиземноморски стил.





Изборът на дизайнерите е лесно обясним. Безкрайния простор на океана и  слънчевия климат са отличен фон за средиземноморската архитектура. Входа на къщата е увенчан с великолепна арка, а коридорите оформенини, както в традиционните тоскански домове.



Къщата е изпълнена с комфорт, топлина и уют. Дървените греди на тавана, подбраният в тон теракот и поръчковите колони, подчертават усещането за дом. Стилната всекидневна с изящните колони, сводестите прозорци и оптическата хармония с пейзажа на океана, създават неповторима атмосфера и влияят на целия интериор.



Топли приятни, нюанси са подбрани за цялата къща от кухнята и трапезарията до спалнята и банята Луксозните, качесвени тъкани, потънали в естествена светлина, подсилват отпускаща атмосфера и създават настроение.

Източник : novate.ru

Няма коментари:

Публикуване на коментар