Да се издигнеш на 9000 фута над Френските Алпи

вторник, 22 септември 2015 г.



Лятото е към края си. Летните емоции заглъхнаха, но затова пък може да бъдат заменени с по-екстремни зимни такива. Предлагаме ви да се запознаете с едно уникално място, предлагащо различнии и необикновени преживявания високо във въздуха. Тази кабина прикрепена към кабели, подобно на лифт е обзаведена като апартамент и разкрива изключителна гледка към Френските Алпи от височина 9000 фута (2743.2м).
От нея обитателите могат да наблюдават и да се възхищават на „La Saulire”-  най-високата точка на зимния курорт „Куршевел”, а на сутринта първи да кацнат на чистите, девствени ски склонове.




Необичайният хотел е обзаведен с две легла и побира четири души. На гостите се 
предоставят моторни шейни за разходка из планината. Последващите удоволствия са вкусна храна, вино и неповторим 360 градусов панорамен изглед към снежния планински пейзаж. Едно изключително преживяване, което да топли със спомените си останалата част от вашия живот.
 В момента това удоволствие се предлага от „Airbnb” като подарък - престой за една нощ - all-inclusive (оценен приблизително на 2000 евро) за една щура компания с късмет. За да участвате в съревнованието трябва само да убедите Airbnb UK защо вашата тайфа заслужава най-доброто.











Източник: beautifullife.info

Няма коментари:

Публикуване на коментар