Известни модни къщи представиха свои варианти на коледни елхи

неделя, 27 декември 2015 г.


Ежегодно в Париж се провежда „Празник на коледните елхи”.Тази година в него участваха модните къщи  „Christian Dior”, „Chanel”, Stella McCartney и др. Дизайнерите на именитите марки, представиха необичайни, алтернативни варианти на традиционното коледно дърво.
 Да ги разгледаме.......



             Италианската марка Емилио Пучи  (Emilio Pucci) 

Модната къща Емилио Пучи се прослави с това, че произвежда и пуска на пазара облекла, аксесоари и обувки с много ярки и запомнящи се щампи. Тяхното дизайнерското решение е прозрачна елха с поставена в нея официална чанта - плик, която най-добре характеризира почерка на известната марка.

             Френската марка Жан Пол Готие (Jean Paul Gaultier)

Жан Пол Гутие е решил, че новогодишна елха може да се направи от всичко, даже от стар паркет. Необходимо е само да се залепи, върху него да се нанесе  оригинално изображение на дърво и да се украси с обемни пластмасови топки.

             Френската модна къща Шанел (Chanel)

Модна къща Шанел произвежда и предлага на пазара елегантна и изискана продукция. Даже към изработването на алтернативната елха са се отнесли  с най-голяма отговорност. Те са изработили прототип на дърво в бяло, а за клони са използвали бели метални перфорирани шини.
             Британският дизайнер Стела Маккартни (Stella McCartney)

Дизайнера Стела Маккартни, дъщеря на Пол Макартни, е проявила фантазия на тема алтернативна коледна елха създавайки арт елха в стил поп арт.

              Френската марка Емануел Унгаро (Emanuel Ungaro)

Френската марка с италиански корени, е представила много елегантна и красива коледна елха. Тя е украсена с ярки изкуствени цветя, изработени от модни тъкани присъстващи в последната им колекция.

              Френската модна къща Кристиан Диор (Christian Dior)

Много семпла, но стилна се е получила елхата на Кристиан Диор. Тя е изпълнена във  футуристичен стил. Украсена е с разноцветни петна  декорирани хаотично върху прозрачни триъгълни плоскости.

               Ливанския дизайнер Ели Сааб (Elie Saab)

Ливанският моден дизайнер Ели Сааб създава великолепни модели на  рокли от ефирни тъкани. Алтернативната си елха обаче е решил да направи от флакони с парфюми носещи неговото име.
Всички коледни елхи, показани на този  празник, ще бъдат изложени и продадени  на благотворителен търг. Миналата година, по този начин  са събрани 75 хил. долара.

Източник :novate.ru

Няма коментари:

Публикуване на коментар