Скандално известното имение „Плейбой” се продава за 200 милиона долара

събота, 16 януари 2016 г.


Най - известният  плейбой на Америка, осемдесет и девет годишният основател на списание „Плейбой”- Хю Хефнър (Hugh Hefner) обяви къщата си за продажба. За  именитото си имущество той иска сумата от 200 милиона долара. Единственото условие за бъдещите купувачи е  да купят  къщата заедно с него. Новите стопани няма да са сами. Хю Хефнър, любител на груповите забавления, планира да остане да живее там. „Имението „Плейбой” беше творческо средище за Хефнер. То беше негов дом и работно място през  последните 40 години и такова ще остане ако имотът се продаде" – сподели  Скот Фландърс (Scott Flanders) - главен изпълнителен директор на „Playboy Enterprises”.




Имението е построено в началото на 20-ти век. В него има 29 стаи, допълнителна къща за гости, домашно кино, фитнес зала, винарска изба, кетъринг кухня, къща за забавления, тенис корт, басейн, гора от червени дървета и зоологическа градина.




Площта му  е 1800 квадратни метра. Разположено е на "Holmby Hills” в Лос Анджелис и се слави като рай на забавленията с изкуствената си пещера, известна по целия свят сред хората присъствали на пищните партита в нея. 



Хю Хефнър е купил къщата през 1970 г. за  1 милион долара. По онова време това е била внушителна сума платена за имот в Лос Анджелис. Сега Хефнер иска за нея 200 милиона долара. Брокерите обаче твърдят, че реалната цена е само 60 милиона. Като се има предвид славата и популярността на „Плейбой”, цената може да се повиши до 90 милиона.


„Плейбой” е не само списание за жени, но и огромна корпорация за забавления.

Източник : novate.ru

Няма коментари:

Публикуване на коментар